Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăra din Sebeș dată în urmărire la nivel național după ce nu a mai ajuns acasă a fost găsită. Unde se afla

Publicat

Tânăra din Sebeș care era dispărută de mai multe zile de acasă a fost depistată. Polițiștii din Alba au depistat-o pe aceasta, pe raza localității Sebeș. 

Rebeca era dată în urmărire la nivel național din data de 19 noiembrie. După mai multe zile de cercetări, acesta a fost găsită.

Reprezentații IPJ Alba, au precizat că minora Brăileanu Rebeca Denisa, de 14 ani, care era urmărită, la nivel național, ca urmare a plecării voluntare de la domiciliu, a fost identificată, în cursul serii trecute, pe raza municipiului Sebeș.

VEZI ȘI: AȚI VĂZUT-O? O minoră din Sebeș a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Poliția și familia o caută

Starea acesteia este bună, iar din primele cercetări rezultă că, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Reamintim că la data de 19 noiembrie 2023, Poliția Municipiului Sebeș au fost sesizați de către un bărbat din Alba Iulia, cu privire la faptul că fiica sa minoră a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax