Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânără din Teiuș, amendată pentru că nu a respectat carantina după ce s-a întors din Franța. Alte sancțiuni în județ

Publicat

O tânără din Teiuș a fost sancționată pentru că nu a respectat măsurile privind carantinarea. Aceasta a părăsit locația unde ar fi trebuit să se afle pentru următoarele două săptămâni, după ce se întorsese din Franța.

A fost amendată cu 1.000 de lei, conform prevederilor art. 65 din Legea 55/2020, transmite IPJ Alba.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, au fost controlate 97 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 151 de mijloace de transport, din care 63 de mijloace de transport în comun.

Au fost legitimate 2.316 persoane și au fost făcute verificări la 108 obiective de interes precum restaurante, fastfood-uri,  hoteluri, pensiuni, cabane și alte spații de cazare.

Echipele de control au depistat și sancționat 79 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, 3 care nu au respectat restricțiile de circulație și una care nu a respectat măsurile privind carantinarea.

La activitățile desfășurate au participat 239 de polițiști și polițiști locali, alături de jandarmi, lucrători din alte instituții cu atribuții în domeniul verificări modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

”Obiectivul acțiunilor desfășurate nu este aplicarea de sancţiuni, ci acela de a-i determina pe toți cetățenii să conștientizeze necesitatea respectării normelor sanitare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid 19.

Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască și să nu se expună la riscuri”, precizează reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax