Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără însărcinată din Alba Iulia, rănită în accident rutier. Era pasageră într-un taxi al cărui şofer a lovit o maşină. Bărbatul este cercetat penal

Publicat

taxiO tânără însărcinată în 7 luni din Alba Iulia a suferit leziuni în urma unui accident produs în oraş. Se afla într-un taxi al cărui şofer a lovit o altă maşină, într-o intersecţie. Bărbatul este cercetat acum de poliţişti pentru că nu a anunţat evenimentul rutier la poliţie.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată luni de personalul Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Alba, cu privire la faptul că o tânără însărcinată în 7 luni s-a prezentat pentru îngrijiri medicale şi a precizat că a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, a rezultat că luni după-amiaza, în jurul orei 17.30, tânăra era pasageră într-un taxi condus de S.V., de 29 de ani, din Alba Iulia, care nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul ce se deplasa în faţa sa, iar, la intersecţia străzilor Doinei cu Calea Moţilor, a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, tânăra însărcinată a suferit leziuni uşoare şi a decis să se prezinte la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, conducătorul taxiului nu a anunţat poliţia despre acest eveniment, motiv pentru care pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

S.V. a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax