Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără obligată să se prostitueze în Alba Iulia şi alte oraşe, lovită de o maşină. Cine este şoferul

Publicat

masina politie

O tânără care practica prostituţia în mai multe oraşe din ţară, printre care şi Alba Iulia, a fost lovită de o maşină condusă chiar de bărbatul care o obliga să presteze servicii sexuale. Procurorii DIICOT l-au reţinut pe bărbat, iar instanţa a dispus în cazul său arestarea pentru 30 de zile.

Bărbatul se numeşte Alin Marian Burtescu, iar DIICOT Craiova a dispus, în 27 aprilie, reţinerea sa şi urmărirea penală, pentru trafic de persoane și tentativă la omor calificat. Tânăra a suferit fractură la umăr, în urma acestui incident.

“În fapt s-a reţinut  că  în luna octombrie 2017, inculpatul Burtescu Alin Marian, în vârstă de 30 de ani, a cunoscut, prin intermediul unui site erotic, o persoană de sex feminin, în vârstă de 22 de ani, și, speculând starea de vulnerabilitate și naivitate a acesteia, a recrutat-o prin inducere în eroare (promisiuni de conviețuire) și a transportat-o în diferite orașe din țară (Brașov, Timișoara, Pitești, București, Alba Iulia), în scopul de a practica prostituția, în beneficiul lui, în apartamente, dar și <la stradă>.

Pe fondul comportamentului violent (fizic și psihic) al inculpatului, persoana vătămată a hotărât să rupă relația cu acesta, împrejurare în care, la data de 21.04.2018 (după ce anterior o amenințase în mod repetat cu moartea întrucât refuza să mai practice prostituția în beneficiul lui), inculpatul Burtescu Alin-Marian s-a deplasat cu un autoturism  în zona în care victima practica prostituţia – DN 65, în apropiere de comuna Pieleşti, judeţul Dolj – şi, după ce a trecut prin dreptul ei de câteva ori, a intrat pe acostament, în viteză, lovind-o cu partea frontală a autovehiculului.

Inculpatul a părăsit locul evenimentului rutier deplasându-se la poliţie abia după câteva ore.

Victima a suferit o fractură de humerus, leziune ce a necesitat o intervenţie chirurgicală, imobilizarea braţului şi implică pentru vindecare un număr de 55 de zile de îngrijiri medicale”.

Tribunalul Dolj a dispus vineri arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax