Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânărul biciclist din Alba Iulia, lovit de o mașină la intrare în cartierul Micești, a pierdut lupta pentru viață

Publicat

1461725_10152123367185888_7403672558566021424_n Biciclistul din Alba Iulia care a fost acroșat de un autoturism miercuri, la intrare în cartierul Micești, a pierdut lupta pentru viață, la Spitalul Județean de Urgențe din municipiu. George Man avea 34 de ani și a fost lovit de un autoturism, după ce nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers.

În ultimele zile, prietenii şi cunoscuţii acestuia au făcut apeluri pe reţelele de socializare pentru donare de sânge. Un apel în acest sens a fost lansat şi de designerul Omid Ghannadi, cunoscut din emisiunea „Visuri la cheie”, dar și de cei de la Shoebox sau din comunitatea QB Lounge. George Man a fost de profesie programator şi era un ciclist pasionat.

Accidentul a avut loc miercuri, 17 mai, în cartierul Miceşti din municipiul Alba Iulia. Tânărul în vârstă de 34 de ani rula pe pista de biciclete şi a vrut să traverseze drumul la intersecţia cu strada Calea Labului, în momentul în care a fost lovit de o maşină.

Autoturismul implicat în accident, un Mitsubishi Lancer înmatriculat în București, condus de o femeie în vârstă de 39 de ani, din Alba Iulia, se deplasa pe sensul de mers Miceşti-Şard.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

FOTO UPDATE: ACCIDENT rutier GRAV între Alba Iulia şi Miceşti. Un biciclist a fost acroşat de un autoturism

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. Ani

    luni, 22.05.2017 at 11:38

    S-a asigurat si a traversat strada regulamentar!

    • Alex

      luni, 22.05.2017 at 13:36

      Regulamentar inseamna pe trecerea de pietoni , sau in intersectie , in ambele cazuri nu pe bicicleta .

      • O.V.C.C.

        luni, 22.05.2017 at 14:14

        Daca ai cunoaste putin ai stii ca biciclistii au cel putin la fel de multe drepturi si obligatii rutiere atata timp cat se afla pe bicicleta si pe partea carosabila. Asadar daca mergea pe drum biciclistului i se aplica cel putin aceleasi reguli ca si soferului de masina.

      • Ani

        luni, 22.05.2017 at 15:53

        Era dat jos de pe bicicleta, si la acest aspect m-am referit cand am zis REGULAMENTAR !

        • Mic

          miercuri, 24.05.2017 at 09:46

          Mergi la politie si declara, daca ai vazut ce s-a intamplat ori daca ai dovezi care pot lamuri in mod clar si evident cele petrecute. Asa trebuie sa faca orice om cu constiinta, la fel cum ar trebui sa se abtina daca nu e convins de ceea ce afirma si daca nu poate dovedi!

  2. Gusteritan

    luni, 22.05.2017 at 12:58

    Am copilărit împreună….casa langa casa….cate nebunii am facut împreună…. Dumnezeu sa te odihnească Dragosescu (asa ai spuneam eu). Multa putere familiei ! …

  3. Giulia

    luni, 22.05.2017 at 13:03

    Dumnezeu sa il ierte !! Condoleante familiei 🙁

  4. Alexa

    luni, 22.05.2017 at 23:04

    Dumnezeu sa îl odihnească în pace.

  5. Marius

    luni, 22.05.2017 at 23:19

    Ce mai este regulamentar sau neregulamentar cand sunt prea multe masini, iar infrastructura nu este proiectata pentru traficul infernal? Asta mi se pare mie ne…inregula! Oricum, masinile au totate drepturile, regulile sunt proiectae sa-i favorizeze pe toti morandeii. Sunt biciclist si sincer mi-e teama cand merg pe drum, merg cat mai putin, mai mult pe langa ea, pe pista de biciclete ( una singura avem in Sibiu ), si mai incet asa pe trotuar, pana m-oi alege cu o amenda, ca degeaba ii spui politistului sa mearga el prin traficul ala nebun cu de aia cu celularu la ureche!.. Poate ziceti ca nu are legatura cu subiectul, dar are! Toata lumea galopeaza cu masinile lor puternice, tot tanarul de 18 ani de bani gata calca bolidu in totala sfidare a celorlalti, de trebuie sa fugi pe trecerea de pietoni sau sa o iei pe trotuar cu bicicleta. Am profitat de acest motiv pentru a-mi descarca si eu naduful, sunt biccilist si duc o lupta zi de zi in trafic. Eu cred ca o cauza a acestor nenorociri e si una mai adanca. Daca nu s-ar merge si pana dupa paine cu masinile, daca nu s-ar galopa in ritmul in care se galopeaza, s-ar mai reduce cu singuranta din astfel de drame..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax