Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul care a furat o maşină dintr-o spălătorie auto din Alba Iulia şi a provocat accident a fost reţinut de poliţişti

Publicat

Tânărul de 24 de ani care a furat o Dacia Logan din incinta unei spălătorii auto şi s-a răsturnat cu ea, în timp ce fugea de poliţişti a fost reţinut, marţi, pentru 24 de ore şi miercuri este prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă. Este acuzat de furt calificat, conducerea unui autoturism fără permis şi cu îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Reamintim că G.R.F (24 de ani) din comuna Fărău, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a sustras o maşină din spălătoria auto la care era angajat şi, când a ajuns pe Bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia, în jurul orei 1.25, o echipă de poliţişti l-au semnalizat regulamentar să oprească pentru control. Nu s-a oprit, astfel că poliţiştii au plecat în urmărirea lui. La intersecţia străzilor Brânduşei cu La Recea, tânărul a pierdut controlul asupra Logan-ului, a intrat în coliziune cu gardul unui imobil şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. A fost transportat cu o ambulanţă de Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă nu au fost evidenţiate leziuni grave.

În schimb, în urma analizelor probelor de sânge, rezultatele au indicat o alcoolemie de 1,65 gr. la mie, respectiv 1,505 gr. la mie. În plus, poliţiştii au descoperit că nu avea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

G.R.F. a fost reţinut pentru 24 de ore, marţi, fiind cercetat pentru furt calificat,  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. Tânărul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Alba şi miercuri este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax