Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul care a provocat ACCIDENT mortal la Tărtăria, REŢINUT de poliţişti. Avea alcoolemie de peste 1,5

Publicat

arestat, catuse Tânărul de 32 de ani din Cugir, care a provocat accidentul mortal din localitatea Tărtăria, în 24 octombire, a fost reţinut, miercuri, de poliţişti şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. În momentul accidentului, şoferul avea peste 1,50 grame/l alcool pur în sânge.

Potrivit IPJ Alba, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba privind accidentul rutier produs la data de 24.10.2015, ora 21.08, în localitatea Tărtăria, comuna Săliştea, s- a dispus reţinerea, pentru 24 de ore a conducătorului auto T.I., de 32 de ani, din oraşul Cugir, judeţul Alba.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului (alcoolemia fiind de peste 1,50 gr./l alcool pur în sânge).

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Vezi şi Șoferul din Cugir care a provocat accidentul din Tărtăria, cercetat penal pentru ucidere din culpă. Tânărul lovit a DECEDAT la spital

Reamintim că pe 24 octombrie, la ora 21.08, pe strada Sălişte, din localitatea Tărtăria, T.I., de 32 de ani, din oraşul Cugir, judeţul Alba, în timp ce a condus un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare corespunzătoare pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul acestuia şi a surprins între autoturism şi balustrada unui podeţ un bărbat de 28 ani, din satul Tărtăria.

Ulterior accidentului, ca urmare a leziunilor suferite, victima a decedat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax