Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul care a scos cuțitul în trafic la Alba Iulia a fost identificat. Poliția Alba a deschis dosar penal

Publicat

Poliția Alba s-a autosesizat în urma imaginilor publicate de Alba24, cu șicanarea în trafic de pe Bulevardul Încoronării de vineri dimineața. Polițiștii au făcut verificări și au identificat agresorul, un tânăr din județul Galați. A fost deschis dosar penal, in rem, adică pentru cercetarea faptei.

”În urma imaginilor apărute în mediul online privind o șicanare în trafic, polițiștii din Alba Iulia au făcut verificări, fiind identificate cele două persoane. Agresorul este un bărbat de 32 de ani, din comuna Matca, județul Galați. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Persoana amenințată nu a dorit să depună plângere”, a transmis IPJ Alba, pentru Alba24.

Reamintim că vineri, în jurul orei 10.00, pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, aproape de trecerea supraînălțată de la intrarea în cartierul Caroline, o altercație în trafic între doi tineri a degenerat și unul dintre ei a scos cuțitul.

Vezi VIDEO: Tânăr ATACAT CU CUȚITUL în trafic, la Alba Iulia, după un incident rutier. Nu ar fi semnalizat corect

Un cititor Alba24 a surprins momentul și spune că tânărul din mașina albă nu a semnalizat, fapt care l-a deranjat foarte tare pe cel din mașina galbenă, care a coborât la el cu un cuțit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax