Connect with us
Publicitate

AIUD

Tânărul care a violat și ucis o bătrână de 91 de ani din Aiud a fost trimis în judecată pentru omor calificat

Publicat

Crișan Vasile, tânărul de 28 de ani din Aiud, care a violat și sugrumat o bătrână de 91 de ani a fost trimis în judecată pentru omor calificat. 

Fapta care a șocat comunitatea din Păgida s-a petrecut în urmă cu două luni, în 5 aprilie. Atunci pe timpul nopții, Vasile aflat sub influența băuturilor alcoolice a intrat peste bătrână în casă a bătut-o și a violat-o.

Pentru a-și ascunde faptele, tânărul a sugrumat-o pe bătrână, până a crezut că aceasta a murit, iar după a plecat din casa victimei.

Bătrâna a fost găsită a doua zi de dimineață, inconștientă, de fratele ei. A fost transportată de urgență la spital, dar potrivit unor surse din anchetă, aceasta a decedat.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT în Alba: Femeie de 91 de ani, violată și lăsată să moară în gospodărie. Agresorul, arestat pentru tentativă de omor

Vasile a fost identificat opt zile mai târziu și arestat preventiv.

În 6 iunie, procurorii l-au trimis în judecată pentru omor calificat. Dosarul a fost înregistrat în 5 iunie, pe rolul Tribunalului Alba, dar momentan nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax