Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul care ar fi răpit o fata din Alba pentru o căsătorie în Timiș, a fost reținut de polițiști

Publicat

noapte

Tânărul din județul Timiș care ar fi răpit o fată din comuna Sântimbru, a fost reținut de către polițiștii din Alba. Acesta a fost căutat de către oamenii legii timp de mai multe zile, deoarece se sustrăgea cercetărilor. Mai mult, a fost identificat și tatăl tânărului care este cercetat pentru complicitate la lipsire de libertate.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii in Alba Iulia l-au reținut pe un tânăr de 29 de ani, care se sustrăgea cercetărilor, pentru fapta de lipsire de libertate. Acesta ar fi dus-o pe o tânără, din comuna Sântimbru, împotriva voinței ei, la casa părinților lui din județul Timiș.

CITEȘTE ȘI: Cei patru suspecți în cazul fetei din Alba răpită pentru o căsătorie în Timiș, vor fi cercetați în stare de libertate

La data de 4 septembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 29 de ani, care este cercetat, pentru o faptă de lipsire în libertate în mod ilegal, comisă la data de 27 august 2019 și care se sustrăgea cercetărilor.

În cursul zilei de azi, 5 septembrie 2019, reținutul va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii l-au identificat și pe tatăl tânărului, care este cercetat pentru complicitate la lipsire de libertate. Inițial și acesta s-a sustras cercetărilor.

Reamintim că în seara zilei de marți, 27 august, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către părinții unei tinere de 25 de ani, din comuna Sântimbru, cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, fiica lor s-a întâlnit cu un tânăr, cu care anterior ar fi avut discuții legate de o posibilă căsătorie și, împotriva voinței ei, ar fi fost dusă de acesta, cu un autoturism, în județul Timiș.

CITEȘTE ȘI: Tânără din Sântimbru, răpită și sechestrată în Timiș, pentru o căsătorie. Poliția Alba a reținut patru suspecți

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul, în vârstă de 29 de ani, i-ar fi propus tinerei să iasă într-un local public, pentru a servi masa și, împotriva voinței sale, ar fi dus-o în Recaș, județul Timiș, la o locuință a părinților săi. Se pare că tânărul s-ar fi manifestat violent și i-ar fi luat telefonul fetei, împiedicând-o să ia legătura cu familia.

Ulterior, tânăra a putut lua legătura cu familia și a fost lăsată să plece din locuința familiei tânărului, fără a fi victima unei alte infracțiuni. Aceasta a fost găsită de polițiști, pe raza municipiului Lugoj și a fost redată familiei.

Patru dintre persoanele vizate de anchetă au fost reținute, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale, iar două se sustrag cercetărilor și sunt căutate, în continuare, de polițiști.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax