Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânărul care şi-a bătut prietena şi pe mama acesteia, în Cîmpeni, a fost reţinut de Poliţie

Publicat

catuse

Tânărul din Baia de Arieş care şi-a bătut prietena şi pe mama acesteia, în locuinţa lor, a fost reţinut de Poliţie. Cele două femei au ajuns la spital, iar tânărul este cercetat pentru violenţă în familie.

Citeşte şi Dosar penal și ordin de protecție pe numele unui tânăr la Câmpeni. Și-a bătut iubita și pe mama acesteia

Potrivit IPJ Alba, joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de un bărbat de 25 de ani din Baia de Arieş, care locuia fără forme legale la o femeie din Cîmpeni şi pe care, în 20 martie, pe fondul unor neînţelegeri, a agresat-o.

În aceeaşi zi, bărbatul a agresat-o şi pe mama concubinei sale. Cele două victime, care au suferit leziuni la nivelul feţei, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Reamintim că miercuri în urma unui apel prin 112, poliţiştii de ordine publică din Cîmpeni s-au deplasat la locuinţa unui femei din oraş care a fost victima unei agresiuni. Un bărbat de 25 de ani a agresat-o pe concubina sa şi pe mama acesteia,   provocându-le leziuni la nivelul feţei. Victimele agresiunii au fost transportate la spital şi au primit îngrijiri medicale, fără să rămână internate.

Faţă de agresor a fost întocmit dosar penal, pentru violenţă în familie şi au emis, pe numele său, un ordin de protecţie provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind obligat să nu se apropie de victimele sale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax