Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul care și-a pierdut viața în accidentul rutier de pe autostrada A1, Sebeș-Sibiu, este un cunoscut rapper din România

Publicat

Tânărul care și-a pierdut viața într-un tragic accient pe autostrada A1, sensul Sibiu-Sebeș, este un cunoscut rapper din România, în mediul underground. 

Este vorba despre Emil Octavian Petac, în vârstă de 23 de ani, cunoscut în lumea muzicii, drept PetacMcx. Acesta era din Hunedoara și intrase pe un trend crescător în lumea cântăreților de rap. 

Petac făcea parte din noua generație de rapperi, fiind în atenția unuia dintre cei mai cunoscuți oameni din domeniu, Aforic. În ultima perioadă a avut mai multe colaborări cu artiști cunoscuți în mediul hip-hop, printre care: Faust, Dascalu, Ussobi, sau Morpho.

CITEȘTE ȘI: FOTO ACCIDENT MORTAL: Un tânăr de 22 de ani a decedat după ce a intrat cu mașina într-un TIR pe autostrada A1, Sebeș-Sibiu

Acesta se mutase la București pentru a-și continua cariera de muzician.

În luna august a anului 2023 și-a lansat și primul album intitulat Transcendent.

YouTube video

Rapperul a decedat în urma unui accident rutier petrecut în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01.30.

Cum s-a petrecut accidentul rutier

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 iunie 2024, în jurul orei 01:30, la kilometrul 297 al autostrăzii A 1, pe sensul Sibiu- Sebeș, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra acestuia, ar fi intrat în coliziune cu glisiera metalică de pe marginea carosabilului după care autoturismul a intrat în coliziune cu o semiremorcă aflată la intrarea în spațiile de service de la kilometrul 297 al autostrăzii.

Surse apropiate de anchetă au declarat pentru alba24.ro că nu este exclusă varianta ca în fața mașinii pe care Petac o conducea să fi sărit un animal, iar acesta să fi pierdut controlul autoturismului.

Autoturismul pe care îl conducea în timpul tragicului accident era un Volkswagen Passat CC, mașina pe care o conducea și în câteva clipuri postate pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @petacmcx

Însă impactul dintre mașină și TIR a fost unul devastator, iar o jumătate din mașină a fost distrusă în toatalitate.

Prietenii și colegii săi din mediul hip hop sunt socați și îndurerați de vestea pe care au primit-o.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada Râmnicu Vâlcea–Deva.

Sursă foto: Instagram PetacMcx.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax