Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânărul de 16 ani, care a înjunghiat un alt tânăr din Ungurei este acuzat de tentativă de omor

Publicat

Agresorul în cazul de sâmbătă, al tânărului de 17 ani înjunghiat în abdomen, în urma unui scandal în satul Ungurei (comuna Roşia de Secaş) a fost reţinut pentru 24 de ore. În urma raportului medico-legal, fapta a fost încadrată juridic ca tentativă de omor. Tânărul de 16 ani, autorul agresiunii, va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

În urma probatoriului administrat în cauză şi a raportului medico legal emis de specialişti, luni, 5 martie 2012, a fost schimbată încadrarea juridică a faptelor comise de G.L.C., de 16 ani, din comuna Roşia de Secaş, judeţul Alba, din loviri sau alte violenţe şi port ilegal de armă albă în public în tentativă de omor şi port ilegal de armă albă în public. Totodată, a fost declinată competenţa de cercetare în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a luat faţă de minor măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de marţi, 6 martie 2012, acesta este prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sâmbătă, 3 martie 2012, în jurul orelor 12,00, în timp ce se afla în faţa unui imobil din comuna Roşia de Secaş, pe fondul unor discuţii contradictorii, G.L.C. l-a înjunghiat cu un briceag, în zona abdominală, pe un minor de 17 ani, din comuna Roşia de Secaş.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Blaj pentru acordarea de îngrijiri medicale şi unde a fost diagnosticată cu ,,plagă înjunghiată abdominal stângă cu leziune de ficat” şi unde medicii au intervenit chirurgical.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax