Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânărul de 19 ani din Abrud, cercetat pentru furtul unei mașini și conducere fără permis, propus pentru arest preventiv

Publicat

Tânărul de 19 ani din Abrud care a furat marți seara o mașină pe care ulterior a condus-o prin oraș fără a avea permis de conducere și aflat sub influența alcoolului, este propus pentru arestare preventivă la Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni.

Marți la ora 23.37, Politia Oraşului Abrud a fost sesizată prin 112 de către o tânără în vârstă de 21 de ani, din Abrud, cu privire la faptul că, între orele 23,00 – 23,37, din faţa locuinţei sale situată pe strada Mărăşeşti din Abrud, i-a fost furat autoturismul.

În baza sesizării, poliţiştii din Abrud s-au organizat în mai multe echipe şi au demarat activităţile de cercetare pentru găsirea autoturismului şi identificarea autorului furtului.

Astfel, în jurul orei 1.30, un echipaj de poliţie a observat autoturismul pe o stradă din Abrud şi a pornit în urmărirea lui. Şoferul acestuia l-a condus până într-o carieră din comuna Roşia Montană unde l-a abandonat.

La scurt tip, poliţiştii l-au prins pe M.I.M., de 19 ani, din Abrud, persoana despre care există suspiciunea că a comis furtul de auto, din primele cercetări efectuate rezultând că în seara zilei de 11.03.2014, în jurul orelor 23,30, tânărul, fiind sub influenţa alcoolului, a profitat de faptul că autoturismul parcat avea cheile în contact şi, fără a poseda permis de conducere, l-a condus pe străzile din Abrud.

Faţă de M.I.M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax