Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânărul de 25 de ani din Cugir care a provocat ACCIDENT cu alcool „la bord” şi fără permis a fost REŢINUT de poliţişti

politie

Publicat

duba politie Tânărul în vârstă de 25 de ani din Cugir care a condus un autoturism, fără permis, sub influenţa alcoolului şi a provocat un accident soldat cu pagube materiale, a fost reţinut miercuri pentru 24 de ore.

Potrivir IPJ Alba, la data de 23 martie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de H.G.G., de 25 de ani, din Cugir, ce este cercetat pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Joi, 24 martie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Citește și A condus un autoturism fără permis, cu „alcool la bord” și a acroșat altă mașină. Tânăr din Cugir, cu dosar penal

Reamintim că marţi, în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei 2 Politie Rurală Vinţu de Jos au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Şibot, cu privire la faptul că i-a fost acroşat autoturismul ce era parcat în apropierea unei benzinării din comună, iar şoferul celuilalt autoturism şi-a continuat drumul.

Poliţiştii au demarat activităţile, în vederea identificării şoferului vinovat de producerea accidentului, iar la scurt timp acesta a fost găsit, pe raza oraşului Cugir.

În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor, poliţiştii au constatat că H.G.G., de 25 de ani, din Cugir, nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, poliţiştii au constatat că autoturismul i-a fost încredinţat tânărului de către proprietarul autoturismului, un bărbat de 45 de ani, din Cugir, cu toate că ştia că nu deține permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate