Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânărul de 28 de ani din Bucerdea Grânoasă, acuzat de tentativă de omor, trimis în judecată la Tribunalul Alba

Publicat

judecart

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au finalizat ancheta şi au dispus trimiterea în judecată a tânărului de 28 de ani din Bucerdea Grânoasă, acuzat de tentativă de omor după ce a rănit doi bărbaţi cu un cuţit, într-un scandal spontan. Acesta încercase să se apere după ce a fost atacat cu pumnii şi picioarele de trei persoane cu care a băut, la locuinţa acestora din comună.

Reamintim că scandalul a intrat în atenţia Poliţiei Blaj, în 6 februarie, iar ulterior cercetările au fost continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale şi procurori.

Medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba a stabilit faptul că R.M..(35 de ani), din Bucerdea Grânoasă prezenta plagă înjunghiată abdominală cu risc vital, iar R.D. (35 de ani), din aceeaşi comună avea plagă tăiată parietal dreapta şi mai multe plăgi tăiate la nivelul toracelui şi membrelor superioare, cele din urmă având caracteristicile unor leziuni de apărare.

Dosarul penal întocmit în cauză a fost declinat ulterior la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru efectuarea de cercetări faţă de principalul suspect, Ioan Doboş, de 28 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus începerea urmăririi penale faţă de  acesta pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat, luând faţă de acesta măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore. A sesizat instanţa competentă, cu propunerea de arestare preventivă. Tribunalul Alba a admis propunerea Parchetului şi a dispusmăsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Reamintim că Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din localitatea Bucerdea Grânoasă, între patru bărbaţi s-a produs un scandal spontan în urma căruia doi au suferit leziuni corporale.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat faptul că între Ion Doboş (28 de ani) din comuna Bucerdea Grânoasă, pe de o parte şi R.I. (62 de ani), R.D. (35 de ani) şi R.M. (35 de ani), pe de altă parte, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan, ultimii trei lovindu-l cu pumnii şi picioarele pe Doboş.

Tânărul a ripostat, s-a înarmat cu două cuţite pe care le-a găsit pe o masă din încăpere şi i-a rănit pe doi dintre agresorii săi.

R.D. şi R.M. au fost transportaţi la spitalul din Blaj, le-au fost acordate îngrijiri medicale şi au fost diagnosticați: primul, cu plăgi tăiate la nivelul braţului stâng şi şoc hemoragic, iar cel de-al doilea cu plagă înjunghiată abdominală penetrantă în regiunea supraombilicală. Au rămas internaţi în spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax