Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânărul de 32 de ani din Cugir, care a fugit de la locul unui accident, pus sub control judiciar, 60 de zile. Decizie a Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia

Publicat

trecere de pietoni noaptea Tânărul de 32 de ani din Cugir, care a lovit cu maşina un pieton şi a fugit de la locul accidentului, miercuri, va fi cercetat în continuare sub control judiciar. Iniţial, acesta a fost reţinut de poliţişti.

„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus vineri punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului N.S.E. pentru săvârşirea infracţiunii de părăsire a locului accidentului. Ulterior, în aceeaşi dată, procurorul a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul N.S.E. (32 ani, fără antecedente penale) pe o durată de 60 zile, perioadă în care inculpatul trebuie să respecte mai multe obligaţii”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Din actele de urmărire penală efectuate de organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir şi de procurorul din cadrul Parchetului de pe Judecătoria Alba Iulia a rezultat suspiciunea rezonabilă că:

„În data de 1.02.2017, inculpatul N.S.E., în timp ce conducea autoturismul pe strada Victoriei din oraşul Cugir, a accidentat pe trecerea de pietoni amplasată în dreptul Colegiului Naţional „David Prodan” pe numitul H.F.M., care traversa regulamentar strada. În urma impactului, victima a căzut pe partea carosabilă, suferind leziuni traumatice la gamba piciorului drept, primind îngrijiri medicale la Spitalul Orăşenesc Cugir. Deşi a realizat că a accidentat o persoană, inculpatul nu a oprit autovehiculul, continuându-şi deplasarea fără să încunoştiinţeze organele de poliţie despre producerea accidentului”.

Procurorii precizează că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar sunt etape procesuale reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Vezi şi Şoferul care a provocat ACCIDENT la Cugir şi a fugit de la locul faptei a fost REŢINUT de poliţişti. Tânărul de 32 de ani s-a ales cu dosar penal

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax