Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânărul din Aiud care a incendiat poarta unui imobil şi a provocat scandal într-un bar a fost ARESTAT preventiv

Publicat

arestat, catuse Tânărul de 23 de ani din Aiud, care a incendiat poarta unei locuinţe şi a făcut scandal într-un bar, agresând un angajat, a fost arestat preventiv. Cunoscut cu antecedente penale, acesta este cercetat acum pentru lovire, distrugere şi tulburarea ordinii publice.

Potrivit IPJ Alba, B.A.T., de 23 de ani, din Aiud, a fost reţinut de poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud şi a fost prezentat, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de arestare preventivă.

Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi a promovat-o instanţei de judecată, iar judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud a dispus arestarea preventivă a tânărului, pentru 30 de zile.

Luni seara, tânărul, fiind sub influenţa alcoolului, a incendiat poarta unui imobil situat pe strada Gheorghe Doja din Aiud după care s-a deplasat într-un local din Aiud unde a provocat un scandal în timpul căruia l-a agresat pe un barman, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax