Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul din Aiud care a violat și ucis o bătrână de 91 de ani și-a aflat pedeapsa finală. Cât va sta închis

Publicat

criminalisti-politia-nu-treceti

Vasile Crișan, tânărul de 28 de ani din Aiud, care a violat și sugrumuat o femeie de 91 de ani și a lasat-o să moară, și-a primit pedeapsa finală din partea magistraților Curții de Apel Alba Iulia. 

La Tribunalul Alba, la începutul lunii sepembrie, Vasile a fost condamnat la 24 de ani de închisoare cu executare, dar a făcut apel. 

Magistrații instanței superioare au respins apelul acestuia, soluția fiind definitivă, în consecință, Vasile va sta 24 de ani după gratii pentru fapta sa.

Modul în care tânărul a violat-o pe bătrână, a bătut-o și apoi a sugrumat-o ca să își ascundă urmele, au fost detaliat de procurori în motivarea judecătorilor Tribunalului Alba.

Tânărul de loc din localitatea Păgida se ocupa cât era în libertate cu îngrijirea animalelor unui localnic din comună, dar de asemenea mai era chemat la treburi gospodărești și de alte persoane din zonă.

CITEȘTE ȘI: Monstrul din Aiud care a violat și ucis o bătrână de 91 de ani, nemulțumit de pedeapsa primită. Detalii din rechizitoriu

În seara zilei de 5 aprilie, după ce și-a terminat treaba la un localnic, a mers la locuința bunicii sale unde a mâncat, iar apoi la el acasă, unde a consumat aproape jumătate de litru de țuică de prune, și aproape un litru și jumătate de vin.

După ce a consumat băuturi alcoolice s-a hotârăt să meargă la bătrâna de 91 de ani pentru a întreține relații sexuale cu aceasta.

Vasile știa că bătrâna locuiește singură, deoarece în trecut a mai ajutat-o pe aceasta la tăiatul  de lemne, se arată în rechizitoriu.

În drum spre casa bătrânei, aceasta a fost surprins de sistemul de supraveghere montat pe o casă. Când a ajuns în fața locuinței victimei, a sărit gardul și a intrat în casă peste bătrâna care dormea.

Bărbatul s-a așezat în pat lângă victimă și a încercat să întrețină un raport sexual cu aceasta, dar bătrâna s-a opus, moment în care acesta a început să o lovească cu palma, pumnul și să o strângă de gât.

”(…) victima s-a lovit cu capul de marginea patului și a căzut pe podea. Inculpatul  a ridicat-o pe victimă în pat, moment în care aceasta a început să strige „mă omoară, mă omoară”, și a întreținut un prim raport sexual normal cu acesta”, se mai arată în documentul citat.

Bărbatul nu s-a oprit la a o viola o singură dată pe bătrână, ci a stat aproape două ore în locuința acesteia, unde a violat-o în repetate rânduri.

Între actele de viol bărbatul ieșea afară și fuma, iar pentru a-și ascunde urmele strângea după el mucurile de țigară.

După ce a violat-o pentru ultima dată, pentru a-și ascunde fapta, bărbatul s-a decis să o ucidă pe femeie. Mai exact, a sugrumat-o pe femeie timp de cinci minute, până când a crezut că a omorât-o.

După, Vasile a plecat spre casă.

Victima a fost găsită ziua următoare de o rudă care a venit la casa bătrânei pentru a-i aduce mâncare. Femeia se afla într-o stare gravă și a transportată de urgență la spitalul din Aiud, apoi la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, unde decedat în data de 23 aprilie, din cauza traumelor produse de bărbat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 17.10.2020 at 12:18

    Ce pedeapsa modica. In SUA lua pe putin 50 de ani. Dar ce mai conteaza viata unui batran in Romania ? Asta in 10 ani, de nu si mai repede este afara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax