Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul din Aiud care și-a ucis fosta iubită și apoi și-a luat viața a lăsat un ”BILET de ADIO”. A lăsat toată ”averea” la o altă fostă iubită

Publicat

Marius Oltean, tânărul din Aiud care și-a omorât fosta iubită, pe Loredana Todea, cu mai multe lovituri de cuțit și apoi s-a spânzurat în pădurea de lângă comuna Hopârta, a lăsat o scrisoare de adio. Rândurile scrise sunt către o altă fostă iubită a sa, Iulia, cu care a avut o relaţie timp de 9 ani. În scrisoarea lăsată acesta îi spune că i-a pus bani în două conturi bancare  mai mulți bani și că vrea să fie înmormântat lângă părinții lui.

Înainte de a-și lua viața, Marius a lăsat un bilet de adio unei alte foste iubite, Iulia, cu care a stat nouă ani. I-a scris că a iubit-o foarte mult și că tot ce are el vrea să îi rămână ei, i-a pus într-o plasă actele de la o garsonieră și de la combina de recoltat.

În scrisoare tânărul îi spune că vrea să fie înmormântat lângă părinții lui. În final i-a scris că i-a mai lăsat și bani în două conturi bancare, că o iubește și să nu îl uite.

Acestea sunt rândurile scrisorii pe care băiatul a lăsat-o înainte să își pună capăt zilelor: „Să știi că te-am iubit foarte mult. Mi-ai fost foarte dragă, te rog să mă ierți dacă ți-am mai și greșit uneori. Tot ce am eu ție să-ți rămână pentru că mi-ai fost foarte dragă. Ți-am pus în plasă actele de pe garsonieră și combina de recoltat de la Cristi să nu le lași la nimeni. Ție să îți rămână. Eu vreau să plec lângă părinții mei…Am o rugăminte la tine să mă pui lângă, în fața lor te rog (părinții lui -n.r). Ți-am pus și conturile XXX Te rog ai grijă de tine, să nu mă uiți vreodată. Te iubesc!” .

Marius Oltean a fost orbit de gelozie când a văzut că fosta lui iubită, Loredana Todea, și-a refăcut viața cu un alt băiat. Luni seara acesta nu a mai putut face față și s-a dus după tânără. A înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit, în timp ce se aflau în autoturismul tatălui ei.

Apoi a aruncat-o din maşină şi a plecat. Marţi dimineaţa, polițiștii l-au găsit pe Marius spânzurat într-o pădure din apropierea localităţii Hopârta. Tânăra era angajată la spitalul din Aiud, la centrala telefonică. Fostul ei prieten, Marius Oltean era şofer pe ambulanţă la acelaşi spital.

Citește și Tragedie în comuna Hopârta: Tânără omorâtă cu lovituri de cuţit de către fostul iubit. Agresorul s-a spânzurat ulterior într-o pădure

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax