Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul din Alba Iulia prins la furat într-un bar are mai multe infracțiuni la activ. Ce au mai descoperit polițiștii

Publicat

Tânărul de 19 ani din Alba Iulia care a fost prins de poliție, în flagrant, în timp ce se afla într-un bar, în care intrase fraudulos, are în spate mai multe fapte penale. Acestea au fost descoperite, după ce polițiștii l-au reținut și interogat. 

Printre faptele sale, tânărul a furat o mașina și s-a plimbat cu ea prin oraș, dar a sustras și o borsetă cu bani, tot din barul în care a fost prins în noaptea de joi spre vineri. 

Potrivit IPJ Alba, în sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în luna august a anului 2021, profitând de faptul că proprietarul unui autoturism ar fi uitat cheile acestuia în ușă, ar fi sustras autoturismul și l-ar fi condus prin oraș, după care l-a abandonat.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr din Alba Iulia, prins noaptea la furat într-un bar din zona căminelor studențești. Ce l-a dat de gol

În noaptea de 07/08 septembrie, împreună cu un prieten, ar fi sustras același autoturism, folosindu-se de cheia rămasă asupra sa cu ocazia primului furt și l-ar fi condus pe raza municipiului Alba Iulia, ulterior abandonându-l în apropierea locului din care l-a sustras.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot din cercetări a rezultat că, în noaptea de 22/23 august, tânărul ar fi pătruns, folosindu-se de chei potrivite, într-un local public din Alba Iulia și ar fi sustras o borsetă în care era suma de 995 de lei.

Localul public este același în care a pătruns în noaptea de 09/10 septembrie, cu scopul de a sustrage bunuri, loc în care a fost depistat de polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia.

Față de tânăr, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecători Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax