Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul din Alba, rănit într-un accident de motocicletă, s-a stins. A lăsat în urmă un gol imens printre cei care l-au cunoscut

Publicat

Radu Petre, tânărul din Alba rănit în urma unui grav accident de motocicletă, s-a stins din viață. Prietenii săi au lansat, în urmă cu câteva săptămâni, un apel pentru donare de sânge. 

Tânărul era extrem de iubit pentru modul lui de a fi. Era și voluntar în echipa SVSU Teiuș.

Pe Facebook, prietenii săi sunt îndurerați. O arată și mesajele de condoleanțe pe care le-au postat în ultimele ore.

”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu te voi uita niciodată!”

”Astăzi am pierdut un drag prieten Domnul să îi ofere odihna veșnică în împărăția cerurilor!! Ne vei lipsi prieten drag.”

”Nu am cuvinte, cred că asta spune mai mult decât aș putea eu spune ! Nu pot sa accept,e greu ,e greu sa îți ei rămas bun atât de vreme de la un prieten de o viață !

Dumnezeu să te aibă în pază lui , odihnă ușoară și veșnică prieten bun! Ai fost prea bun pentru lumea asta, Dumnezeu te-a iubit mult prea mult și te-a luat alaturi de el… prea devreme!” sunt doar câteva dintre acestea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax