Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Tânărul din Bistra care i-a certat pe polițiști pentru că nu aveau măști, cercetat pentru incitare la ură. Ce a făcut

Publicat

Tânărul din Bistra care a fost protagonistul scandalului de pe DN74 la Câmpeni, când i-a ”certat” pe polițiști pentru că nu aveau măști, este acum cercetat pentru incitare la ură, discriminare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Într-un live pe rețeaua de socializare, i-ar fi îndemnat pe cei care îl urmăreau la revoltă împotriva polițiștilor și ar fi avut un comportament indecent, expunându-și organele genitale, potrivit IPJ Alba.

Vezi VIDEO: Scandal în trafic, în Alba. Un tânăr i-a ”certat” pe polițiști, pentru că nu aveau măști. Cum s-a terminat incidentul

Într-un comunicat al Poliției se arată că marți, polițiștii din Câmpeni, în urma vizionării postărilor unui tânăr din comuna Bistra, făcute live pe o rețea de socializare, s-au sesizat din oficiu cu privire la posibile fapte de incitare la ură sau discriminare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina tânărului, în vârstă de 25 de ani, s-a reținut faptul că în noaptea de 21/ 22 iunie 2020, între orele 22.30-1.00, ar fi proferat injurii, amenințări cu acte de violență la adresa persoanelor care îl urmăreau pe rețeaua de socializare precum și a polițiștilor, iar în context și-ar fi expus organele genitale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax