Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânărul din Teiuș care a provocat un scandal într-un local din oraș, cercetat în AREST preventiv

Publicat

arestat_catuse Tânărul în vârstă de 22 de ani din Teiuş, reţinut de poliţişti după ce a provocat un scandal într-un local public din oraş, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pe R.D.E., de 22 de ani, din Teiuş, reţinut pentru tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Procurorii au dispus, faţă de acesta, punerea în mişcare a acţiunii penale şi l-au prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud, cu propunere de arestare preventivă.

Faţă de R.D.E. instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

La data de 11 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de R.D.E., de 22 de ani, din Teiuş care este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

În noaptea de 10/11 octombrie, în timp ce se afla într-un local public din Teiuş, a provocat un scandal şi i-a agresat pe doi bărbaţi prezenţi în local. Comportamentul agresiv al tânărului a continuat şi după intervenţia poliţiştilor, motiv pentru care a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Teiuş, pentru identificare şi continuarea cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax