Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul fotbalist din Alba Iulia, Sebastian Bran, convocat la Echipa Națională a României de juniori. Cantonament la Mogoșoaia

Publicat

Sebastian Bran fiul fostului jucător al Unirii Alba Iulia, Gică Bran, a fost convocat la Echipa Națională a României, under 16. 

Mai exact, tânărul fotbalist din Alba Iulia, va face parte din lotul lotul naționalei antrenat de Cătălin Roșu, într-un stagiu de pregătire care va avea loc în perioada 19 -26 august 2023. 

Sebastian a fost remarcat de scouterii echipei naționale, la nici o lună după ce s-a transferat la echipa de junori a clubului U Cluj.

Deși poziția sa în teren a fost în ultimii ani de mijlocaș, la Cluj, Sebastian joacă pe cea de fundaș central.

Fotbalistul din Alba Iulia va face parte din lotul naționalei, la stagiul de pregătire de la Mogoșoaia.

Pe perioada desfășurării stagiului de pregătire se vor efectua antrenamente și două jocuri amicale împotriva Echipei Naționale a Ciprului U16. Aceste meciuri sunt programate în zilele de 23 și 26 august 2023.

Bran a început să joace fotbal de la vârsta de 6 ani. Acesta a jucat la Kinder Alba Iulia, patru ani pentru Optimum (antrenor fiind tatăl său), iar acum la U Cluj.

sursă foto: arhiva personală familia Bran.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax