Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul francez care s-a electrocutat în gara din Aiud, transportat la București în stare gravă cu elicopterul SMURD

Publicat

smurd

Tânărul francez care s-a electrocutat joi noaptea în gara din Aiud a fost transportat de urgență cu un elicopter SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București, după ce în prima fază fusese adus la Spitalul Județean de Urgențe din Alba Iulia. Starea sa era foarte gravă.

Potrivit reprezentanților spitalului din Alba Iulia, tânărul avea arsuri pe 63 la sută din suprafața corpului și mai multe traumatisme: la cap, la torace, la piciorul stâng, la gamba dreaptă și la antebrațul stâng. Traumatismele au fost cauzate de căzătura de pe vagonul de tren.

”Pacientul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia azi noapte, ora 02.25, iar la ora 8.00 dimineata a fost transferat cu elicopterul la spitalul „Grigore Alexandrescu” din București. La Unitatea de Primiri Urgențe Alba Iulia i s-au făcut investigații medicale de specialitate și a primit îngrijiri de urgență”, a transmis un reprezentant al instituției medicale, la solicitarea Alba24.

Din informațiile persoanelor de la fața locului, persoana electrocutată s-a urcat pe un vagon, cel mai probabil pentru a-și face un selfie. În acel moment s-a electrocutat din cauza liniilor de tensiune de deasupra.

Incidentul s-a produs joi noapte, cu puțin timp înainte de miezul nopții și a fost anunțat printr-un un apel la numărul unic de urgență 112. Francezul venise în România la un simpozion internațional, împreună cu un grup mai mare de tineri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax