Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul înotător din Alba Iulia, Armand Enescu, medaliat cu bronz la Campionatul Național: „Simt ca sunt capabil de mai mult”

Publicat

Armand Enescu, elev al Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a câștigat medalia de bronz la Campionatul Național de Înot. 

Tânărul în vârstă de numai 15 ani, a obținut medalia de bronz la proba de 200 de metri mixt.

Competiția a avut loc în perioada 5-9 aprilie, iar Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia s-a deplasat cu un lot de 15 înotători, instruiți și îndrumați de către tripleta de antrenori: Daniela Bob, Nicolae Bob și Marius Lobonțiu.


Armand Enescu a declarat pentru Alba 24: „Nu mă așteptam la o asemenea performanță, singurul obiectiv era îmbunătățirea timpului, să fie o cursa bine structurată și calculată, sunt mulțumit de rezultat, dar simt ca sunt capabil de mult mai mult.”

Tot acesta a mărturisit faptul că se antrenează de șapte ori pe săptămână, alături de antrenorul Nicolae Bob.

Pe lângă această medalie de bronz, Armand se mai mândrește și cu o medalie de argint obținută în 2017 la Etapa Regională a Campionatului Național de Înot, atunci când la proba de 50 de metri fluture a obținut un timp de: 00:36:76.

Sursă Foto: Nicole Cris – arhiva personală a sportivului

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax