Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul scriitor din Alba Iulia, Antonio Doda, a publicat cinci poezii în noua ediție a revistei „Steaua”

Publicat

Tânărul poet din Alba Iulia, Antonio Doda, a publicat în premieră cinci noi poezii în ediția cu numărul 6/2023 a prestigioasei reviste „Steaua”.

Revista Steaua, denumită pe larg „Steaua literară, artistică și culturală”, este o revistă de literatură, editată de Uniunea Scriitorilor Români.

În fiecare lună a anului apare o nouă ediție a revistei, iar în ediția cu numărul 6/2023, cinci poezii ale poetului Antonio Doda au fost selectate și incluse în revistă.

Este vorba despre poeziile:

  • Lumina de veghe
  • Mesaje de ajutor
  • Trebuie să rămân
  • Magazinul
  • Imaginația mă bucură ca pe școlari scutirile medicale

Vezi și: Tânărul poet din Alba Iulia, Antonio Doda, nominalizat la Premiile Uniunii Scriitorilor din România, la categoria „Debut”

Antonio Doda este un tânăr artist din Alba Iulia, în vârstă de 22 de ani, care se identifică atât cu literatura, cât și cu artele plastice.

Primul său volum literar, intitulat „Primele fobii”, a fost publicat în luna mai a anului 2022, la Editura Cartea Românească și cuprinde 64 de pagini pe care acesta și-a așezat diferite gânduri și sentimente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax