Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Târg de cariere la Alba Mall, miercuri. Vezi ce posturi sunt disponibile și ce trebuie să faci

Publicat

Târgul de Cariere își deschide porțile miercuri, la Alba Mall, pentru toți cei interesați de un loc de muncă sau un program de internship. 20 de companii și organizații participă la evenimentul de recrutare, care începe la ora 10.00 și se încheie la ora 17.00. Candidații sunt sfătuiți să își pregătească CV-ul, iar intrarea este liberă.

În ce domenii recrutează companiile

Și-au anunțat prezența Star Transmission, Kaufland, Azets, VCST Automotive Production, Bosch Rexroth, Electro Alfa, HPT Humbel, Profi, Holzindustrie Schweighofer, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, Apulum, Apidava, Ministerul Apărării Naționale, Șezi Brand, Jandarmeria, Primăria Alba Iulia și Alba Mall.

Căutăm ingineri cu diferite specializări (mecanică, electromecanică, electrică, electronică) pentru unitatea de producţie din Blaj, cât și studenți cu aceleași specializări”, arată reprezentanții companiei Bosch Rexroth.

Azets este în căutare de Software Developer, IT Consultant, Senior Accountant și vorbitori de limba germană.

Star Transmission angajează pentru unitatea din Sebeș consilieri juridici, ingineri automatiști și asistent manageri, dar și vorbitori de limba germană.

Electro Alfa recrutează electricieni, ingineri automatiști și electricieni, HPT Humbel caută tehnicieni mentenanță, operatori și ambalatori marfă, iar Kaufland angajează 50 de lucrători comerciali pentru Sebeș și Alba Iulia.

Speed Challenge: ansamblarea unei cutii de viteze în 10 minute

Star Transmission și Star Assembly aduc la eveniment o cutie de viteză, iar marea provocare este asamblarea ei în doar 10 minute. Este vorba de o cutie de viteză de ultimă generație cu 9 trepte de viteză. Concurenții care obțin timpul cel mai bun și fac asamblarea corect vor fi premiați.

Joacă-te și călătorește în lumea virtuală

Organizatorii au pregătit pentru participanți și activități relaxante, iar la Info Point vor putea fi printate și CV-uri pentru cei care nu le au pregătite.

VR Zone este marea surpriză a ediției din acest an și este locul unde poți explora fascinanta lume virtuală cu ajutorul tehnologiei. Mai mult, cei prezenți se vor putea bucura de zona de Gaming, unde vor avea la dispoziție jocuri arcade”, declară Mihai Cotos, fondatorul Târgului de Cariere.Vizitează Standul de Demisii

Vizitează Standul de Demisii

În cadrul evenimentului, vizitatorii se pot adresa specialiștilor în recrutare și psiholologilor de la Standul de Demisii. Candidații pot cere sfaturi despre procedurile legale pe care trebuie să le respecte în cazul unei demisii, precum și despre posibilități de luat în calcul pentru construirea următorilor pași în carieră.

Câștigă 500 de euro la TdC

Toți participanții care ajung la Târgul de Cariere Alba Iulia vor primi un talon de tombolă, cu ajutorul căruia se vor putea, apoi, înscrie la concursul vidaXL. Premiul constă într-un voucher de cumpărături de 500 de euro.

Târgul de Cariere Alba Iulia are loc la Alba Mall, pe 22 noiembrie, între orele 10-17, iar intrarea este liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax