Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Târg de Crăciun la Alba Iulia cu patinoar, brad și căsuțe pentru comercianți. Unde va fi amplasat și când se va deschide

Publicat

Târgul de Crăciun din Alba Iulia va fi deschis la începutul lunii decembrie, a precizat pentru alba24.ro, primarul municipiului, Gabriel Pleșa. 

În acest an, la fel ca în 2021, târgul va fi amenajat pe latura de Nord a Șanțurilor Cețății Alba Carolina. Este o schimbare venită în mandatului primarului Pleșa, deoarece până în 2021 târgul era amenajat în Piața Cetății din Alba Iulia, unde era amplasat un brad artificial de mari dimensiuni din care pornea o perdea luminoasă în toată piața.

Acum, în 2022, bradul va fi amenajat în Șanțurile Cetății, sub Catedrala Reîntregirii.

De asemenea, va fi amplasat și un patinoar pentru cei pasionați de sporturile de iarnă.

La nivelul primăriei este în curs o procedură de achiziție a 15 căsuțe de lemn, care vor fi amplasate în târgul de Crăciun, de unde comercianții vor putea vinde diverse produse.

Primarul Gabriel Pleșa a mai precizat că cel mai probabil inaugurarea târgului de Crăciun va avea loc în 4 sau în 6 decembrie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Paveaua

    sâmbătă, 12.11.2022 at 09:07

    Poate explică dl.Pleșa primarului din Sebeș, cum reușește sa susțina cheltuielile cu patinoarul. Probabil la Alba Iulia nu sunt prioritare pavele care înlocuiesc alte pavele !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax