Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Târg de Crăciun organizat de elevi și profesori, în curtea Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” din Alba Iulia

Publicat

Într-o atmosferă specifică Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului, cu miros de brad și zvon de colinde, elevii și dascălii Școlii Gimnaziale “Avram Iancu” din Alba Iulia au organizat miercuri, 20.12.2023, în curtea școlii, cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun.

Pregătirile pentru acest eveniment de suflet au durat câteva săptămâni, timp în care elevii școlii, alături de profesori și părinți au confecționat, cu multă dăruire, ornamente, podoabe de pom și decorațiuni de Crăciun în cadrul atelierelor de creație, precum și în orele de abilități practice sau de educație tehnologică.

Decorațiunile create de elevi și dulciurile preparate alături de părinți au fost expuse în curtea școlii în cadrul târgului amenajat într-o atmosferă feerică de iarnă.

Copiii, susținuți și încurajați de cadrele didactice, de părinți sau de bunici au vândut turtă dulce, fursecuri, ceai, ciocolată caldă și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă.

Chiar dacă frigul de afară a fost destul de pătrunzător, atmosfera creată în jurul bradului și colindele interpretate de copii au reușit să încălzească sufletele celor prezenți.

Directorul Gabriel Bucur, le-a mulțumit celor prezenți pentru participare și implicare și le-a transmis un gând de suflet, alături de tradiționalele urări de sărbători.

Alături de elevii și dascălii școlii au fost prezente și autoritățile locale, care au felicitat organizatorii pentru reușita evenimentului și pentru bucuria de a petrece împreună momente speciale.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de colindele interpretate de corul „Prietenia” al ciclului primar, coordonat de profesor învățământ primar, Dana Andro și de corul „Belcanto” al ciclului gimnazial, coordonat de profesorul Gabriel Bucur.

Programul a continuat cu un recital de chitară susținut de elevii clasei a VI-a A și cu mesaje emoționante transmise de elevii din trupa de teatru a Școlii Gimnaziale “Avram Iancu” Alba Iulia.

Elevii implicați în organizarea acestui eveniment au fost deosebit de entuziasmați de atmosfera creată în jurul bradului de Crăciun, deoarece au avut ocazia să lucreze în echipă alături de dascălii și de părinții lor, să-și vândă produsele, să învețe arta negocierii, să-și gestioneze sumele strânse, dar au învățat și să dăruiască, pentru că spiritul sărbătorilor ne îndeamnă să fim mai buni și mai darnici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax