Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Târg de obiecte „Handmade & Vintage” la Alba Mall. Vezi cu ce te întâmpină comercianţii în acest week-end

Publicat

Complexul comercial Alba Mall găzduieşte, în acest week-end, a VII-a ediţie a Târgului „Handmade şi Vintage”. Un număr de 40 de expozanţi şi producători de obiecte handmade, colecţionari de antichităţi şi anticariat, dar şi vânzători de modă veche din ţară vin în spaţiile Alba Mall, cu obiectele lor, spre bucuria celor care se pregătesc să cumpere cadouri sau doresc să achiziţioneze ceva original în prima lună de primăvară.

„Credem că obiectele frumoase au întotdeauna povestea lor. Fie că e vorba de povestea creării lor, fie ascund un mister de ani de zile, ori pur şi simplu păstrează amintiri, aceste obiecte trebuiesc <povestite>. Acesta este considerentul asocierii celor două categorii de produse, vintage şi handmade, într-un singur târg”, au spus organizatorii evenimentului.

Obiectele vechi, încărcate de amintiri, împreună cu cele fabricate manual, cu secretele specifice, se întâlnesc începând de vineri până duminică la Alba Mall.

Târgul „Handmade & Vintage” de la Alba Mall adună 40 de expozanţi de seamă din întreaga ţară, cu obiecte vechi şi noi, clasice şi originale, simple şi sofisticate.

Cei care doresc să viziteze Târgul „Handmade & Vintage”, la Alba Mall, o vor putea face după programul următor:

Vineri, 2 martie 2012: 14:00 – 21:00

Sâmbătă, 3 martie 2012: 10:00 – 21:00

Duminică, 4 martie 2012: 10:00 – 20:00

Foto: Vali CIONTEA


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax