Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Târg de Paște la Ighiu organizat duminică, de Florii: Produse tradiționale, dansuri populare și obiecte de artizanat

Publicat

Târgul de Paște de la Ighiu va fi organizat duminică, 28 aprilie de florii. Acesta va avea loc în mijlocul comunei. Organizatorii au transmis pentru alba24.ro că la târg vor fi prezenți producători locali cu produse tradiționale și cu obiecte de artizanat. 

De asemene va avea loc și un moment artistic.

Ce au transmis organizatorii

”Descoperiți farmecul sărbătorilor pascale prin produse locale și tradiționale care vă vor încânta simțurile. Veți găsi de la prăjituri delicioase, preparate speciale pentru Paște, până la vin de casă și o varietate impresionantă de produse apicole.

VEZI ȘI: Meteo în Alba, în weekend 26 – 28 aprilie. Cum va fi vremea de Florii. Prognoza pe localități

Nu ratați produsele din lavandă, turtă dulce, halva, jucării croșetate, vaze pictate, precum și frumoasele ii tradiționale. Pentru cei care apreciază meșteșugurile, avem brânzeturi, mezeluri, fructe deshidratate, coșuri împletite și decoruri hand-made realizate de copiii talentați de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Ighiu, cu structurile Șard și Ighiel și chiar iepurași mici și adorabili.

Nu vor lipsi plăcintele calde, clătitele, kurtos-ul savuros și înghețata artizanală care vor fi pe placul tuturor.

Distracție pentru copii

S-au pregătit multe surprize: un topogan gonflabil pentru aventuri nesfârșite, vată pe băț și baloane modelate de un iepuraș mare și drăguț.

Vă promitem zâmbete și râsete pe tot parcursul zilei!

Program artistic

De la ora 13:30, vă invităm să vă bucurați de un program artistic special, cu dansuri populare și cântece interpretate de copii talentați de la școala din Telna, pregătiți de d-na învățătoare Marinela Henegar, dar și de Grupul vocal al Palatului copiilor Alba, coordonați de dna Marinela Sebaș.

Totodată, ne vor încânta sufletele interpretele: Geanina Nana Buzan, Ioana Breda Morar, Marinela Baba și Dorina Narita”, au transmis organizatorii .

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax