Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Târgul Alba Green Energy, 21-22 septembrie la Alba Iulia. Soluții pentru energie verde, inovații, consultanță gratuită. Program

Publicat

Târgul Alba Green Energy, a 12-a ediție, se desfășoară în perioada 21-22 septembrie 2024, pe esplanada Carolina Mall din Alba Iulia. Evenimentul este dedicat promovării eficienței energetice și energiei regenerabile la nivel local și regional. Este organizat de Agenția Locală a Energiei Alba și Consiliul Județean Alba.

Târgul se adresează publicului larg, autorităților publice locale și potențialilor investitori. Acesta are ca obiectiv conștientizarea importanței utilizării tehnologiilor și echipamentelor eficiente energetic, precum și a soluțiilor de producere a energiei „verzi”, un aspect esențial pentru dezvoltarea durabilă.

În acest an, o atenție deosebită va fi acordată sistemelor de producere a energiei regenerabile, mai ales în contextul lansării Programului Casa Verde Fotovoltaice. În acest sens, ALEA va pune la dispoziție publicului un info-point dedicat celor care doresc consultanță gratuită în procesul de depunere a dosarelor pentru a accesa acest program național de mare interes.

De asemenea, vizitatorii vor putea vedea expuse autovehiculele electrice, biciclete electrice, panouri solare, pompe de căldură, centrale termice și multe alte soluții bazate pe energie regenerabilă.

Salonul Eco Inventica va aduce în prim-plan inventatori români care și-au adus contribuția în domeniul energiei, prin inovații în eficiența energetică și producerea energiei din surse regenerabile.

Târgul Alba Green Energy, 21-22 septembrie la Alba Iulia

Evenimentele speciale ale Târgului includ:

  • Eco spectacolul grădinițelor: Copiii vor prezenta momente artistice pe teme de protecție a mediului (sâmbătă, 21 septembrie, ora 12.00).
  • Ora de inventică: Un schimb de idei între elevii pasionați de tehnică și inventatorii români (sâmbătă, 21 septembrie, ora 14.00).
  • Tombola târgului: Vizitatorii pot câștiga premii oferite de sponsorii Târgului, extragerea având loc duminică, 22 septembrie, la ora 15.00.

Standurile Târgului sunt deschise vizitatorilor sâmbătă 21 septembrie între 10.00 – 19.00 și duminică 22 septembrie între 10.00 – 17.00.

Partenerii Târgului includ Primăria Alba Iulia, Agenția de Dezvoltare Regională „Centru”, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Carolina Mall, Inspectoratul Școlar Județean Alba și Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate