Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Târgul „Alba Green Energy” Alba Iulia: ce detalii despre energia regenerabilă au putut afla vizitatorii. Număr record de expozanți

Publicat

La Târgul „Alba Green Energy”, care s-a desfășurat în perioada 30 septembrie-1 octombrie, publicul s-a arătat interesat de tehnologiile legate de eficiența energetică și de producere a energiei regenerabile.

Au fost prezente firme expozante, într-un număr record, la a 11-a ediție a evenimentului.

Evenimentul este dedicat dezvoltării pieței locale în ceea ce privește soluțiile pentru eficiența energetică și de producere a energiei regenerabile. A urmărit și a atins scopul principal de a informa și de a crește nivelul de conștientizare al publicului în aceste domenii.

Vizitatori au putut afla detalii tehnice, dar și costuri legate despre sisteme de panouri fotovoltaice, pompe de căldură, sisteme eficiente de încălzire și răcire, iluminat eficient, automatizări și alte soluții tip smarthome.

Vezi și VIDEO: Târgul de soluții pentru energie verde și eficiență energetică „Alba Green Energy”

O atracție deosebită a constituit-o prezența numeroaselor vehicule electrice: autoturismele, scooterele, vehiculele utilitare, bicicletele electrice. Au fost numeroase probe test drive oferite de către dealerii prezenți.

Târgul și-a dovedit utilitatea prin faptul că vizitatori au putut veni în contact direct cu diferitele echipamente, au putut dialoga cu distribuitorii și furnizorii produselor, au putut descoperi avantajele acestora și au putut avea ocazia să beneficieze de oferte la pachetele de produse oferite de expozanți, transmit organizatorii.

O motivație des întâlnită în rândul publicului pentru vizitarea târgului a fost, pe de o parte, îngrijorarea față de prețurile la energie în continuă creștere și, pe de altă parte, nevoia de a găsi soluții pentru a deveni mai eficienți energetic și de a-și produce energia local pentru propriul consum, potrivit sursei citate.

Marșul bicicletelor, care și-a propus promovarea mersului pe bicicletă în rândul tinerilor, organizat în cadrul târgului, a fost și anul acesta o atracție aparte pentru elevii de gimnaziu, care au participat într-un număr semnificativ la eveniment.

Eco-spectacolul grădinițelor au bucurat participanții cu momentele artistice ale celor mici, abordând teme legate de protecția mediului. Tombola Târgului a oferit premii consistente celor care au participat la acest eveniment.

Organizatorii, Agenția Locală a Energiei Alba (ALEA) și Consiliul Județean Alba, intenționează să continue acest proiect și în anii care urmează. Necesitatea de a deveni mai eficienți energetic este un aspect important pentru cetățenii județului și constituie o condiție indispensabilă pentru o dezvoltare durabilă a regiunii.

sursă text/foto: comunicat ALEA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax