Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Târgul APULUM AGRARIA 2018 la Alba Iulia. Surprize culinare, concursuri şi standuri cu bogăţiile toamnei

Publicat

Ziua recoltei este sărbătorită la Alba Iulia timp de trei zile prin Târgul APULUM AGRARIA. În perioada 21-23 septembrie 2018, producătorii și fermierii locali vor avea la vânzare pâine, preparate din carne, lactate, ouă conserve de fructe și legume, produse tradiționale atestate, miere, produse apicole, uleiuri, vinuri, lavandă dar și produse de sezon.

Începutul toamnei este dedicat evenimentului de promovare a agriculturii judeţului Alba, a producătorilor şi fermierilor locali – membri ai asociaţiilor profesionale, ajuns la cea de-a XXVII-a ediţie. Timp de trei zile, Târgul APULUM AGRARIA dă întâlnire publicului cu abundenţa toamnei în perioada 21 – 23 septembrie 2018, între orele 10.00 – 18.00, în spaţiul expoziţional din zona Bazinului Olimpic din Alba Iulia.

La standurile decorate în stil tradiţional şi cu elemente de toamnă pot fi găsite produse locale de calitate: pâine şi produse de patiserie, preparate din carne, lactate, ouă, conserve din fructe şi legume, toate de casă, produse tradiţionale atestate, miere şi produse apicole, uleiuri presate la rece, vinuri din podgoriile locale, lavandă şi produse derivate, dar mai ales legume şi fructe proaspete de sezon.

Surprizele culinare, concursurile, atelierele pentru copii, expoziţia de obiecte agricole de odinioară, produsele de artizanat, dar nu în ultimul rând expoziţiile de animale şi păsări vor completa programul acestui eveniment.

Evenimentul APULUM AGRARIA care se desfăşoară în anul Centenarului este menit să promoveze agricultura, gustul tradiţional autentic şi să susțină producătorii și economia locală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax