Connect with us
Publicitate

BLAJ

Târgul Căciulilor revine la Blaj după doi ani de pauză: Sunt așteptați meșteri populari, producători tradiționali și vizitatori

Publicat

targul caciulilor

După doi ani de pauză, la Blaj revine Târgul Căciulilor. Este primul eveniment care dă startul serbărilor de iarnă. La târg sunt așteptați vânzători, producători tradiționali, meșteri populari și vizitatori. 

Primăria Municipiului Blaj anunță că, după doi ani de restricții impuse de autoritățile sanitare naționale, reia tradiția organizării, în data de 6 decembrie 2022, pe Bulevardul Republicii, a Târgului Căciulilor.

La Târgul Căciulilor sunt așteptați agenți economici, dar și mici producători, meșteri populari, producători tradiționali din împrejurimi și nu numai, care realizează produse specifice zonei noastre, în mod tradițional.

Scopul târgului este acela de a evoca și crea atmosfera târgurilor tradiționale românești.

Înscrierea la târg (pentru cei care vor să vândă sau se expună) se realizează prin completarea formularului de înscriere și transmiterea documentelor solicitate de organizator, în perioada 01-15 noiembrie 2022.

Formularul poate fi găsit pe site-ul primăriei Blaj și poate fi depus la Biroul Contabilitate (515400, Blaj, Piața 1848, nr. 16) sau pe e-mail, la adresa primariablajservpub@gmail.com. Informații la telefon: 0752242312.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax