Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Târgul cepei” de la Teiuș a fost ANULAT. Erau așteptați aproximativ 200 de comercianți și 1000 de persoane

Publicat

primaria teius sediu

Târgul tradițional cunoscut sub denumirea „Târgul cepei”, ce urma să se desfășoare în data de 8 noiembrie la Teiuș, a fost suspendat de Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

„În data de 5 noiembrie, membrii Comitetului pentru Situații de Urgență al orașului Teiuș au fost contactați telefonic și și-au exprimat acordul privind suspendarea activității târgului tradițional cunoscut sub denumirea populară de „Târgul cepei” ce urma să se desfășoare în data de 8 noiembrie.

Ținând cont de situația epidemiologică actuală în județul Alba și la nivelul orașului Teiuș, de răspândirea comunitară intensă a virusului și/sau un număr în creștere al persoanelor infectate cu virusul Sars-Cov-2, precum și de preconizarea participării unui număr de aproximati 200 de comercianți cu mărfuri agroindustriale și un aflux de aproximativ 1000 de persoane, Comitetul pentru Situații de Urgență al orașului Teiuș

HOTĂREȘTE

Art.1. Târgul tradițional cunoscut sub denumirea populară „Târgul cepei” care ar trebui să aibă loc în data de 08.11.2020 in orașul Teius nu se va desfășura.

Art. 2. Prezenta hotărâre se va aduce la cunoștință publică prin afișarea la sediul primăriei orașului Teiuș, pe site-ul oficial www.primariateius.ro și prin alte mijloace de comunicare”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax