Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Târgul de vechituri din Alba Iulia rămâne ÎNCHIS din cauza incidenței ridicate la nivelul municipiului

Publicat

Târgul de vechituri din Alba Iulia rămâne închis din cauza incidenței ridicate a cazurilor de COVID-19, la nivelul municipiului. 

La nivelul municipiului Alba Iulia, potrivit celor mai recente date transmise de DSP Alba, incidența la 14 zile a cazurilor de COVID-19, este de 5.45. Potrivit reprezentaților primăriei Alba Iulia, chiar dacă municipiul a ieșit din carantină, târgul de vechituri care se desfășoara în aer liber, duminică de duminică, va rămâne închis până când incidența va scădea la sub trei cazuri la mia de locuitori.

Prima dată, în acest an, târgul de vechituri a fost închis în data de 15 martie și redeschis după mai bine de o lună și jumătate.

Activitatea târgului a fost sistată a doua oară la mijlocul lunii octombrie, mai exact în data de 15. Atunci au fost închise și locațiile unde se defășoară jocuri de noroc dar și activitatea restaurantelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax