Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

GALERIE FOTO: Reduceri şi promoţii atractive pentru toate buzunarele, la Târgul Mobilei de la Alba Mall

Publicat

Zeci de firme din industria prelucrării lemnului şi cea a mobilei şi-au expus, vineri, produsele la târgul inaugurat în incinta Alba Mall. Clienţii nu au întârziat să apară, deoarece comercianţii au profitat de aceste zile pentru a reduce substanţial preţurile. Târgul Mobilei,  un eveniment organizat de Consiliul Județean  Alba, se află anul acesta la cea de a II-a ediţie,

Unii producători au trecut pe pliantele de prezentare oferte cu reduceri. Cei interesaţi se pot prezenta cu pliantul la sediul magazinelor şi vor beneficia de discount-uri între 30% şi 50% la toate produsele aflate pe stoc. Tot la standurile de la târg, comercianţii au demarat Programul „Rabla pentru Mobilier”. În schimbul obiectelor de mobilă vechi, albaiulienii vor primi un cupon de reducere cu valoare cuprinsă între 500 de lei şi 4.500 de lei, valabil pentru achiziţionarea unora noi. O altă variantă inedită de a-şi vinde produsele este prin intermediul unei licitaţii. Unul dintre producători va scoate la licitaţie, duminică, de la ora 17.00, în ultima zi de târg, mobilierul expus în incinta centrului comercial. Preţul de pornire este de 1 leu, aşa că norocoşii vor avea şansa de a pleca acasă cu o sufragerie sau o bucătărie nou-nouţe.

Ana Moricz din Rimetea, prezentă la târg, transformă obiectele de mobilier în adevărate opere de artă. Standul amenajat de aceasta este plin de culoare, Ana pictând manual fiecare bucată de lemn şi transformându-le în creaţii unicat. Cei interesaţi să îşi personalizeze mobilierul vechi sau să achiziţioneze unul nou, decorat cu motive florale sau folclorice, pot apela cu încredere.

Pe lângă mobilă, târgul oferă o gamă variată de decoraţiuni de interior, geamuri şi uşi de calitate. La mare trecere sunt pereţii din sticlă pictată, vitraliile şi imitaţiile de vitralii, realizate cu folie colorată, iar şi aici modelele sunt nelimitate.

Şi mobilierul de lux poate fi achiziţionat de la târg la un preţ mai accesibil. Pentru cei mai pretenţioşi cumpărători, comercianţii au expus livinguri şi comode Versace, dar şi porţi realizate din fier forjat, după modele unicat. Spre exemplu, dacă, în mod normal, preţul unei porţi confecţionate din fier forjat se ridică la 4.000 de euro, de la târg aceasta poate fi cumpărată cu 2.500 de euro.

Majoritatea obiectelor de mobilier pot fi confecţionate la comandă, la dimensiunile solicitate de cumpărător. aşa că vânzătorii stau la dispoziţia acestora cu cărţi de vizită şi pliante informative. La ediţia de anul acesta a Târgului Mobilei sunt prezenţi peste 30 de producători de mobilier. dintre care îi menţionăm pe: „Schosswender Mobel”, „Stratusmob”, „Savini Due”, „Montana”, „Ciatti HT” Sebeş, „Albani Forex”, „Thomas Fashion”, „Marysan Style”, „Core N&R”, „Edil Commercio”, „Mobilaiud”, „Nemo Pal Design”, „Tipo-Rex Service”, „Prod Impex Venus”, „Avanti Ro”, „Del Marco”, „7 Uşi”, „Dam Alba”, „Mobitalia Prod”, „Anna Lux”, „Mobexpert”, „Elvila”, mobila Komandor, mobila Dalin, „2 B Group”, „Salice Comprod”; furnizori de adezivi pentru industria mobilei Spray Kon; retaileri: „Deaser Invest”.

Târgul va fi deschis până duminică, între orele 10.00-18.00.

[nggallery id=62]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax