Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎN WEEK-END: Târgul Național de Turism Rural de la Albac. Concursuri de pescuit, tabere de pictură și delicatese gastronomice

Publicat

Cea de-a VIII-a ediție a Târgului Național de Turism Rural de la Albac are loc, în acest an, în perioada 8-9 septembrie, iar și de această dată programul evenimentului este conceput să satisfacă atât curiozitatea vizitatorilor, cât și interesul profesioniștilor din sectorul turistic.

Manifestările vor fi deschise oficial sâmbătă, 8 septembrie, la ora 10.00, participanții având apoi ocazia de a vizita standurile amenajate, de a degusta produsele pregătite în cadrul concursului gastronomic, de a vizita pensiunile din zonă înscrise la târg sau de a participa la seminariile dedicate dezbaterii problemelor turismului rural. Cea de-a doua zi a târgului este rezervată festivităților de premiere și spectacolului folcloric, care va închide manifestările.

De remarcat este, și anul acesta, organizarea concursului de pescuit „Aventuri în Apuseni”, concurs mult îndrăgit de participanții de până acum, ce va începe din pre-ziua târgului, joi, 7 septembrie și se va încheia duminică, 9 septembrie, având în total 4 manșe de întrecere.

Un alt moment moment inedit este vernisajul Taberei Naționale de Pictură de la Albac, aflată la a doua ediție, ce are ca temă „Desenul caselor din APUSeni”. Tabăra se va deschide duminică, 26 august la ora 17.30, la pensiunea FelyViss din Albac urmând ca lucrările artiștilor să poată fi admirate apoi în cadrul Târgului Național de Turism Rural.

„După cum știți deja, Târgul de la Albac face parte din programul Consiliului Județean Alba de dezvoltare a turismului rural, scopul său fiind acela de a promova potenţialul turistic al Munţilor Apuseni.

Ne mândrim că, după 7 ani, târgul nostru este singurul de acest gen din țară. Implicarea Consiliului Județean Alba și a Primăriei Albac în organizarea sa, precum și calitatea ofertei turistice din zonă sunt factorii determinanți care au făcut ca acest târg să reziste în timp și să se dezvolte”, a declarat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Programul Târgului Naţional de Turism Rural Albac 2012, ediţia a VIII-a, 8-9 septembrie 2012:

Organizatori: Consiliul Judeţean Alba, Primăria comunei Albac

Partener: ANTREC România

 

 Vineri, 7 septembrie 2012

14.00 – 20.00 Primirea expozanţilor şi amenajarea standurilor

15.00 Concurs de pescuit „Cupa aventuri în Apuseni” – manşa I

 

 Sâmbătă, 8 septembrie 2012

Ora 9.00 Concurs de pescuit „Cupa aventuri în Apuseni” – manşa a II-a

Ora 10.00 Deschiderea oficială a Târgului Naţional de Turism Rural Albac – ediţia a VIII-a. Vizitarea standurilor

Ora 11.30 Vernisajul expoziţiei „Desenul caselor din APUSeni”– Tabăra naţională de pictură

Ora 14.00 Seminarii

Ora 14.00 Gastronomie

Ora 15.00 Concurs de pescuit „Cupa aventuri în Apuseni” – manşa a III-a

Ora 16.00 Vizită la pensiuni

 

Duminică, 9 septembrie 2012

Ora 8.00 Concurs de pescuit „Cupa aventuri în Apuseni” – manşa a IV-a

Ora 13.00 Gastronomie

Ora 13.30 Festivitatea de premiere a concursului de pescuit

Ora 14.30 Spectacol folcloric

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax