Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Târgul Ofertelor Educaționale din Străinătate: Școli de elită din Europa își vor prezenta programele pentru toate domeniile și buzunarele

Publicat

În luna februarie are loc Târgul Ofertelor Educaționale din Străinătate, în mai multe orașe din România, printre care și Cluj-Napoca, în data de 21 februarie. Școli de elită din Europa își vor prezenta programele pentru toate domeniile, nivelurile și buzunarele. Dacă în Elveția, la cea mai bine reputată școală, un an de studii poate depăși 50.000 de euro, la școlile din Suedia sau Danemarca nu se plătește niciun ban.

Elevii sau studenții albaiulieni, tentați de a-și continua studiile în străinătate pot consulta oferta universităților străine la European Education Fair, la Cluj Napoca. Evenimentul va avea loc pe 21 februarie, între orele 11.00 și 17.00, la Hotel Napoca. Pentru a participa gratuit la eveniment, trebuie să vă înscrieți AICI.

Toți participanții la acest eveniment, dar și la târguri similare din țară, au posibilitatea de a-și evalua gratuit cunoștințele de limba engleză. Testările se adresează elevilor și studenților care doresc să-și evalueze nivelul cunoștințelor de limba engleză în vederea susținerii unuia din cele 3 teste recunoscute internațional (IELTS, TOEFL sau Cambridge) sau pentru aplicarea directă la universități din străinătate. Înscrierile se pot face AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax