Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Târgul Ofertelor Educaționale, organizat în perioada 16-17 mai 2024, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia

Publicat

Târgul Ofertelor Educaționale se desfășoară în perioada 16-17 mai 2024, în Piaţa Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia.

Potrivit reprezentanților IȘJ Alba, târgul își propune familiarizarea elevilor cu posibilitățile de continuare a studiilor în sfera tehnologică, cu accent pe meseriile care le vor asigura continuarea procesului educativ, astfel încât modelul educațional extins să ducă la creșterea numărului de absolvenți ai învățământului profesional și dual la nivelul județului Alba.

Datorită metodelor activ-participative în cadrul cărora se va pune accent pe interacțiunea creată între agenți economici-profesori-elevi, finalitățile educaționale sunt favorabile dezvoltării pieței muncii și formării timpurii a viitorilor specialiști.

Factori de decizie ai mediului economic, agenții economici vor prezenta pentru elevii claselor a VII-a și a VIII-a, un spectru amplu de posibilități de formare profesională care va include standuri interactive cu specificul activității desfășurate, modele de bune practici și, nu în ultimul rând, beneficiile sistemului educațional tehnologic.

”Vă încurajăm să explorați standurile operatorilor economici și ale instituțiilor de învățământ, să participați la prezentări și discuții informative și să vă conectați cu profesioniști din diverse domenii de pregătire profesională.

Este o oportunitate unică de a vă extinde orizonturile educaționale și de a vă pregăti pentru succesul viitor” au precizat reprezentanții inspectoratului.

Târgul este organizat de Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Județean Alba și CJRAE.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax