Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Târgul ”Produs de Cluj” revine în Alba Iulia. 15-17 septembrie, cel mai fain târg din Ardeal, la Carolina Mall. PROGRAM

Publicat

Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, și revenim cu emoție la Alba Iulia la Carolina Mall pentru a vă arăta o zestre și a spune o poveste ce coboară din Apuseni pe malul Someșului.

Aducem cu noi mici întreprinzători, gospodari pricepuți în ale bucatelor tradiționale și meșteri făuritori de minuni artizanale.

Pe standurile Asociației Produs de Cluj veți găsi preparate alimentare tradiționale, produse în minifermele clujene, de la pâine, prăjituri, turtă dulce și ciocolată de casă la vinuri, miere de albine, dulcețuri, gemuri și zacuscă.

Artizanii vor expune costume populare din zona Transilvaniei, podoabe lucrate de mână, jucării, lavandă, produse de cosmetică și obiecte lucrate în lemn.

Amatorii de gustări preparate la grătar sunt așteptați la terasa de alimentație publică, unde bucătari de renume vor găti minuni ale bucătăriei loccale.

Zilnic, pe scena din incinta târgului vor avea loc spectacole de folclor și concerte de muzică ușoară, susţinute de voci consacrate, de tineri aflați pe drumul afirmării.

Pentru cei mici, dar nu numai, aducem cu noi un modern parc de distracții, unde vedete sunt mașinuțele tamponabile și superba roată panoramică.

Vă așteptăm între 15 și 17 septembrie în parcarea Carolina Mall, de la 10:00 la 22:00, cu toate cele bune de la Cluj!

Un eveniment organizat de Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Asociației Produs de Cluj, în parteneriat cu Carolina Mall Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax