Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Târgul Toamnei, la Alba Iulia, în 7-8 octombrie. Primăria caută expozanți. Participarea este gratuită

Publicat

La ”Târgul Toamnei” ce va fi organizat de primărie la Alba Iulia, participarea producătorilor este gratuită. Evenimentul se va desfășura în perioada 7-8 octombrie.

”Am decis să creăm de la zero ”Târgul Toamnei”, un eveniment dedicat 100% tuturor celor care, prin munca lor, cresc comunitatea. Am fost convins de multitudinea mesajelor venite din partea celor care și-au dorit un târg de acest tip la Alba Iulia, aici unde îi este locul, în comunitatea urbană de peste 70.000 locuitori dornici să aibă acces la produse tradiționale și proaspete.

Pentru a-i susține, la această primă ediție, participarea este gratuită pentru toți producătorii, indiferent că sunt agricultori, creatori de hand made sau din zona de alimentație publică. Îi susținem pe toți, în egală măsură, Cetatea e mare și primitoare!

Pentru eficiență și pentru toate detaliile logistice, producătorii interesați de participarea la eveniment trebuie doar să își anunțe intenția și să confirme interesul la adresa de email creată special pentru ei de către municipalitatea locală targultoamnei@apulum.ro sau la tel: 0258 815367”, este mesajul primarului Gabriel Pleșa.

Din datele puse la dispoziție de primărie, la târg vor fi standuri cu produse tradiționale, preparate la ceaun, vin must, struguri.

Mai sunt pregătite momente artistice și activități pentru copii.

Evenimentul va fi organizat pe latura de Vest a Cetății.

Inițiativa anunțată de primărie este în contextul în care Târgul ”Apulum Agraria”, organizat de Consiliul Județean Alba, cu tematică similară, s-a desfășurat pentru al doilea an în Ighiu și nu la Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax