Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Târgul „VoluntExpo”: Dialog direct între ONG-uri şi cetăţeni

Publicat

Un grup de 13 organizaţii nonguvernamentale îşi vor prezenta activităţile, realizările, dar şi proiectele viitoare, în cadrul celei de-a treia ediţii a Târgului de Voluntariat „VoluntExpo”, ce se va deschide sâmbătă, la Alba Iulia, în pavilionul expoziţional de pe Platoul Romanilor.

Evenimentul face parte din calendarul „Zilelor municipiului Alba Iulia” şi reprezintă o iniţiativă a Fundaţiei Comunitare Alba, Asociaţia „Speromax” Alba, Asociaţia „Pro Tinereţe” şi Asociaţia „Caritas” Alba Iulia, concretizată cu scopul de a aduce cetăţenii mai aproape de ONG-uri. „Am dorit să creăm o atmosferă informală, în cadrul căreia să interacţionăm cu cetăţenii, dar să realizăm şi un dialog între ONG-urile prezente privind nevoile şi priorităţile de acţiune în comunitate în anul 2011. Pentru că 2011 este Anul European al Voluntariatului, am dorit să creăm o oportunitate de prezentare a ONG-urilor pentru publicul larg, de promovare a bunelor practici pe care le-au dezvoltat până în prezent şi de relaţionare cu ceilalţi actori din sfera voluntariatului”, au explicat organizatorii.

Târgul de voluntariat se deschide la Alba Iulia, sâmbătă, de la ora 14.00, cu sprijinul Primăriei municipiului. Conform datelor existente la nivel european, 3 din 10 europeni sunt voluntari şi 80% din populaţia UE consideră implicarea activă în viaţa socială drept crucială pentru democraţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax