Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Tarife de roaming mai mici: 0,35 eurocenţi pe minut

Publicat

Din 1 iulie, tarifele de roaming în Uniunea Europeană sunt reduse. Europenii vor plăti mai puţin pentru a da sau a primi un apel internaţional. Apelurile internaţionale vor fi în continuare mai costisitoare faţă de cele interne, însă UE urmăreşte să elimine această diferenţă de preţ până în 2015.

Parlamentul a adoptat o lege care priveşte reducerea preţurilor în 2009. Reglementările actuale se aplică până în iunie 2012.

Astfel, de la 1 iulie costul unui apel internaţional se va ridica la 0,35 euro/ minut. În cazul în care  primiţi un apel internaţional veţi plăti 0, 11 euro/ minut. Traficul de date între operatori şi distribuitori se va ridica la 0,5 euro/MB. Excepţie de la această reducere o fac sms-urile. Cu toate acestea, reducerea nu va fi simţită semnificativ de consumatorii finali. Valorile subliniate nu includ TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax