Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tarifele de servicii la Autogara Sebeş, în atenţia consilierilor locali. Propuneri pentru taxe percepute operatorilor de transport şi călătorilor

Publicat

După finalizarea lucrărilor şi darea în folosinţă a autogării din Sebeş, consilierii locali din Sebeş vor vota aprobarea tarifelor pentru serviciile oferite de aceasta. Reamintim că şantierul pentru construcţia clădirii pentru autogara din oraş au început în septembrie anul trecut, iar investiţia a fost de aproximativ un milion de lei.

Construcţia clădirii autogării a fost justificată de faptul că administraţia locală avea în proprietate doar peroanele din zona respectivă, clădirea necesară desfăşurării activităţii de transport persoane existentă fiind deţinută de o societate comercială locală, care desfăşoară activităţi de profil. Dată fiind această realitate, aleşii locali au decis alocarea fondurilor necesare construirii propriei clădiri cu destinaţia autogară. Lucrările de investiţie la acest obiectiv s-au desfăşurat prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Sebeş, în calitate de beneficiar.

Vezi tarifele propuse pentru curse regulate, parcare autobuze, microbuze între curse, acces la grupul sanitar pentru călători sau păstrare bagaje, precum şi alte detalii despre investiţie pe Sebeş24.ro.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax