Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tarifele de transport practicate de „Aitrans” pe rutele din Alba au fost majorate

Publicat

Consilierii judeţeni au aprobat, în şedinţa de joi, solicitarea transmisă de SC „Aitrans” SA Aiud, care asigură transportul de persoane pe traseul Alba Iulia – Teiuș – Aiud, de majorare a tarifelor de călătorie.

Societatea motivează că este necesară majorarea tarifelor aprobate în iunie, în contextul creşterii cheltuielilor specifice serviciului de transport, în perioada iulie 2008 – iulie 2012. Sunt evidenţiate cheltuieli cu carburanţi, piese de schimb, anvelope, asigurări de răspundere civilă auto şi CASCO, întreţineri şi reparaţii, contribuţii la asigurările sociale ca urmare a majorării salariului de bază minim brut pe ţară.

Solicitarea „Aitrans” a mai fost supusă atenţiei consilierilor judeţeni şi în ședința din 29 noiembrie.

Noile tarife au  preţuri de la 2 lei biletul, pe o distanță de 0-2 km, până la 8 lei biletul, pe o distanță de 45 de kilometri. Cel mai ieftin abonament este de 60 de lei, iar prețul urcă până la 240 de lei, în funcție de distanța parcursă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Bijbocu euthanasiu

    joi, 13.12.2012 at 13:30

    era si timpul! pai numa profitorii de la Livius Nefarius sa o duca excelent? Apropos,luati pe 13 km ca pe 15,ati scurtat traseul special sa economisiti combustibil…de ce nu mai faceti gara? bleah..

  2. popescu

    joi, 13.12.2012 at 13:58

    fratilor din conducere!!!!!! de LIVIO DARIO cine o sa vada?? nu stiti ce preturi au??? oare nu a mai vorbit nimeni?? de ce inchideti ochii?? De exemplu 5 lei la 15 km(alba-sebes)!!!!!!!!!!!! Alte firme(cea din articol) pot face acelasi traseu cu 3.50 lei??? de ce? Si sper ca nu aud comentarii de genu’: au conditii, ..etc” Nu au nici o conditie, verificati traseul dupa ora 17.00!!!! Oameni buni, nu vedeti ca conducerea LIVIO DARIO isi umple zilnic garajele cu masini de lux si buzunarele cu banii nostri!!!???!! deschideti ochii!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax