Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tariful de întreținere a Cimitirului Municipal din Alba Iulia, majorat la 36 de lei/loc/an. Proiect în Consiliul Local

Publicat

cimitir cetatea alba iulia 3

Tariful de întreținere a Cimitirului Municipal din Alba Iulia se va majora de la suma de 30 de lei/loc/an cât este în prezent, la 36 de lei/loc/an. Creșterea de preț a fost cerută de conducerea societății care prestează servicii funerare și va fi supusă aprobării consilierilor locali în ședința de marți, 29 ianuarie.

Consilierii locali din municipiul Alba Iulia vor avea de aprobat, în ședința de marți, 29 ianuarie, un proiect privind modificarea tarifului de întreținere a Cimitirului Municipal aprobat prin anexa 2 la HCL nr. 156/2011 și modificat prin HCL nr. 313/2017.

Prin adresa SC Prometeu SRL, înregistrată la Primăria municipiului Alba Iulia sub nr. 122.608/07.12.2018, acesta solicită modificarea tarifului pentru întreținerea cimitirului, în sensul majorării acestuia de la 30 de lei/loc/an cât este în prezent, la 36 de lei/loc/an.

Potrivit expunerii de motive a proiectului, în urma discuțiilor purtate între salariții Serviciului Administrarea Domeniului Public și Privat cu reprezentanții acestei societăți (societate care prestează servicii funerare în Cimitirul Municipal în temeiul contractului de asociere nr. 13.085/2005) reiese că se solicită majorarea acestui tarif deoarece de la data aprobării acestuia (prin HCL nr. 313/2017) salariul minim pe economie a crescut, ceea ce a dus la sporirea cheltuielilor de personal ale societății.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax